Welkom op de website van de Internationale Sluitingsprijs Oostmalle.

 

Met de internationale sluitingsprijs te Oostmalle als apotheose, werd op 23 februari niet alleen de tweede editie van de bpost bank trofee afgesloten maar meteen ook het veldritseizoen 2013-2014. De klassementen zijn opgemaakt, de prijzen verdeeld.

Wieler Supporters Club Oostmalle kan terugkijken op een schiterend weekend. Op zaterdag telden we meer dan 250 deelnemers aan de jeugdinitiatie en een groot aantal sportievelingen die hun kunnen en kunsten kwamen demonstreren op het gekende parcours. Al dat jonge, en iets minder jonge, geweld ploeterde zich een weg door het zand en het bos alsof het een lente uitstap was. En in tegenstelling tot vorig jaar, mochten we nu ook op zondag genieten van een stralende hemel boven het terrein aan het vliegveld. Deze keer geen winterjassen maar zonnebrillen, geen paraplu's maar vrolijke hoedjes en petjes. Een ware feestdag zoals de Sluitingsprijs er één hoort te zijn.

Het past dan ook nu weer, iedereen die van ver of dichtbij aan het welslagen van de Sluitingsprijs heeft meegewerkt, van harte te danken voor deze fantastische tweedaagse. Daarbij denk ik niet alleen aan de honderden vrijwilligers maar ook aan alle sporters en medewerkers, aan leveranciers en sponsors en vooral aan u, beste toeschouwers voor uw massale aanwezigheid. U heeft weer kunnen genieten van topsport tijdens een top evenement en wij hopen van harte dat u er inderdaad van genoten heeft.

Graag tot volgend jaar: u hoort nog van ons

Met sportieve groeten
Louis Van den Eynde